تجهیزات و راهکارهای امنیتی
ما در عصری زندگی می کنیم که فناوری دائما در حال تغییر است و شناسایی تهدیدات سایبری سخت تر می شود. سازمان های امروزی برای ایمن سازی زیرساخت های امنیتی خود به راه حل های مختلفی روی آورده اند.
ایمنی شبکه برای هر کسب و کاری ضروری است تا از حفاظت از قابلیت استفاده و یکپارچگی شبکه و داده ها اطمینان حاصل شود. در حالی که هیچ شبکه ای وجود ندارد که کاملا در برابر حملات مصون باشد، سیستم امنیتی شبکه مناسب به کاهش چشمگیر خطر افشای اطلاعات یک شرکت و مشتریانش کمک می کند.
اگر شبکه به اندازه کافی ایمن نباشد، یک شرکت در صورت حمله نه تنها داده ها را از دست می دهد، بلکه اعتماد و شهرت خود را در بازار نیز از دست می دهد. اگر یک شرکت نتواند به درستی شبکه خود را ایمن کند، تمام تلاشی که یک شرکت برای تبلیغ و ایجاد ترافیک به یک سایت انجام می دهد، می تواند ناگهان از بین برود. بنابراین، مهم است که با بهترین شیوه ها و انواع مختلف امنیت شبکه آشنا شوید. برخی از راهکارهای امنیتی جهت بالابردن ضریب امنیت شبکه و اطلاعات به شرح زیر می باشد:
حفاظت از طریق فایروال: فایروال های نسل بعدی همراه با سیستم های یکپارچه پیشگیری از نفوذ (IPS) بدافزار و حملات را مسدود می کنند. حفاظت بر اساس قوانین تعیین شده کار میکند. فایروال ها و IPS های جدید تحت عنوان NGFW NGIPS به بازار عرضه شده اند که علاوه بر امکانات و قدرت بالاتر، دارای هوش مصنوعی جهت رفتارشناسی و تشخیص بهتر حملات ناشناس وZero-Day میباشد.
شبکه های خصوصی مجازی (VPN): رمزگذاری یک روش ساده اما بسیار موثر برای ایمن سازی داده های شرکت است. یک VPN مخصوصا برای شرکت هایی با کارمندانی که از راه دور کار می کنند راهکار موثری است که با ترکیب با فناوری های جدید ارایه شده برروی NGFW ها امکان کنترل بسیار بیشتر کارفرما به افراد متصل شده از راه دور برروی سیستم های متصل شده را فراهم میکند.
کنترل دسترسی به شبکه NAC از کل محیط شبکه یک سازمان (هم زیرساخت فیزیکی و هم سیستم های مبتنی برابر) محافظت می کند. این رویکرد امنیتی به منظور جلوگیری از نفوذ افراد غیر مجاز به سیستم صورت میگیرد. کنترل دسترسی نه تنها برای کاربران بلکه بر روی دستگاههای شبکه هم اعمال میشود. علاوه بر این شما میتوانید در سطوح مختلفی (ساده/پیچیده) از NAC استفاده کنید.
این شیوه از هرگونه اتصال غیر مجاز به شبکه قبل از احراز هویت حتی در لایه دو جلوگیری می کند.
امنیت ایمیل فیشینگ: یکی از انواع حملاتی است که شبکه را تهدید میکند. در واقع فیشینگ یک حمله مبتنی بر ایمیل است که مهاجمین ایمیلهایی کاملا مشابه به ایمیل های اصلی طراحی میکنند. با این تفاوت که محتوای آنها مخرب است. مخصوصا در دنیای امروز که بیشتر کسب و کارها از استراتژیهای ایمیل مارکتینگ برای تجارتشان استفاده میکنند. تمامی کسب و کارها باید مطمئن شوند که نه تنها مخاطبینشان ایمیلهای ایمنی دریافت میکنند بلکه باید حواسشان به ایمیلهای دریافتی خود شرکت هم باشد. اگر که فرضا حملات فیشینگ موفقیت آمیز باشد مهاجمین میتوانند به راحتی به وسیله اطلاعاتی که در اختیار دارند از سازمان و مشتریان آنها باج گیری کنند.
این راهکارها با عنوان راهکار Active یا فعال شناخته می شوند که به طور بالفعل همراه در حال اجرا و محافظت از شبکه ها می باشند. مهم ترین بخش، ارایه طرح مناسب و پیکربندی صحیح تجهیزات و راهکار ها می باشد. تیم فنی شرکت پردیس با توجه به انجام پروژه های گوناگون در این حوزه می تواند با بررسی سازمان شما، شکاف های امنیتی شبکه و زیرساخت شمارا شناسایی و با ارایه طرح مناسب نسبت به اجرای آن اقدام نماید. بدیهی است راهکارها، تجهیزات و برند های متفاوتی در این حوزه وجود دارد که با توجه به نیازسنجی کسب و کار شما مناسبت ترین آن در نظر گرفته خواهد شد.